Tretorn?

Haha läste på Dressyrmupparnas blogg att Linn hade beställt ett par Tretorn. Väldigt roligt, att fler dressyrryttare  inser hur skönt det är :D  Nu är ju jag inne på mitt andra par, eftersom jag redan slitit ut ett par. Först hade jag svarta, och nu har jag gråa. Dock har jag dom utan snörning, eftersom jag tycker snörningen blir något klumpigt.  Tror faktiskt jag ska köpa ljusblå nästa gång, även fast dom bara finns med snörning. Vi får se helt enkelt!


Här syns ju min tretorn väldigt väl, dock har jag ju dragit upp strumporna väldigt högt haha!



I helgen har jag jobbat sådär mycket igen. Fotbollsmatchen i fredags var faktiskt riktigt roligt!
Jag vet att det betyder så mycket för Andreas när jag kommer och kollar på honom, Det är han värd♥
Och så vann dom ju matchen med 10-2 haha! utklassning.

Igår, lördag, fick Darini vila eftersom jag jobbade 12.00 - 01.00. Imorse började jag 09.30-16.00 så jag hade planerat in ett pass i ridhuset. Men döm om min förvåning, Darini har dragit bak bakskon, så den satt lixom inne på hoven? Satt stenhårt, så jag vågade inte rida, och jag fick inte bort den. Är säkert för att det har regnat och det har sugit lite i skorna. Sedan har han ju snösulor kvar, haha. Men han ska endå skos, så jag ska ringa hovis imorgon. Hoppas att han iallafall kan komma imorgon och fixa den där skon, för mer än två vilodagar blir det inte!  Gillar inte när det inte blir som planerat, Då faller ju hela min planering.

Men Eftersom jag har fler hästar, så fick jag rida endå. Blev ett pass på hoppbanan med Palle, sedan hade jag hopplektion för Angelica som red på Maya. Hon är duktig Angelica, sitter iskallt och väntar på hindret, alltid lika mjuk, det är roligt att se :)

Faran åker nog på bete några veckor i sommar, vi har inte så mycket gräs i våran hage, och han rids ju endå inte fullt ut, MEN först ska han röntgas, hela han! Jag tror jag redan vet utgången på det hela, men han ska få en chans iallafall ♥ 

Eftersom Faran inte rids, och kommer inte ridas på länge, har jag ju nu mer tid för en tredje häst eller ponny, så om någon vet nån som vill låna ut eller vill ha sin häst riden så säg till :) Vi får se, Tanken är ju att Faran ska bli bra, men men, tiden och röntgen får utvisa!

Startlistorna har kommit ut till helgen, iaf prel, och vet ni, jag startar dyng sist, haha! De var bara för att jag skrev att jag alltid startar i början ;)

Nej, nu ska jag kolla runt lite, finns alltid något roligt att beställa, hästsaker kan man inte få för lite av!



Stor vs. Liten  (Darini Vs. Palle)

 Lindha

Kommentarer
Postat av: angelica

hihi, det va snällt att du ville hjälpa mig :D

2011-05-16 @ 04:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0