Lindesberg


Tisdag

Idag tänkte jag blogga ifrån datorn, får vi se hur de går ;) Darini fick gå i ridhuset idag, han har vilat några dagar pga. ridhuset har varit bokat osv. I Fredags red vi ut, bara han och jag. Det var mysigt, tills han lurade mig att de fanns älg i Mastenbacken. Eftersom han envisas med att alltid försöka vända hemmåt på våra uteritter, så får han absolut inte bestämma väg. Nu vägrade han alltså ens gå över vägen mot stora galoppbacken.. HMM.. Jag var livrädd eftersom Älg är min största rädsla när jag rider ut. Jag fick bita ihop och försöka få honom att gå, men icke! Han var bestämd och jag var bestämd! De hela slutade med att vi ryggade backen upp, = jag vann! hihi :) Man får väl inte vara dum :) Han trodde nog att han skulle vinna, men icke sa nicke.. Min tokhäst<3 Men det är därför jag älskar honom! Imorgon blir det ridhuset igen! Idag fokuserade jag på lösgordet och lydnad. Han var helt svettig stackarn, det är verkigen dax att klippa honom igen. Ska försöka bjuda på några bilder ifrån Lindesberg, håll ut :)

Måndag

Nu ska vi se om de fungerar att blogga ifrån iphonen?

Helgen har varit lugn ifrån tävlingar, men jag har endå fått lite tävlingsfeelings. I lördags satt jag som domarsekreterare på Filipstads ridklubb, skrev åt Pia Hvittfeldt. De var bara en lc2 och en Lb1 men vi hade väldigt trevligt och skrattade massor! Tiden bara sprang iväg :)

På kvällen stod de vin på schemat och utgång på nightshift.. Hmm Charlie och jag är nog liite äldre än medelåldern där inne, men kul vare, och vi hängde en hel del med kända bloggaren paow! :)

Igår tog jag och Andreas bara lugnt, gick promenad med båda hästarna i kvällsolen - mysigt!

Just nu är jag på väg hem ifrån jobbet, detta eviga pendlande, menmen.


RSS 2.0